دبیرستان پسرانه کمیل
تصاویری از مدرسه

اخبار مدرسه
برنامه امتحانات غیرحضوری دهم و یازدهم
برنامه امتحانات غیر حضوری دهم و یازدهم تقدیم عزیزان میگردد برای دیدن برنامه اینجا کلیک کنید

توضیح درباره برنامه شاد
اولیای محترم و دانش آموزان عزیز
به اطلاع می رساند نرم افزار شاد  در حال به روز رسانی است.
برای هر درس گروه جداگانه تشکیل خواهد شد و دانش آموزان همان کلاس در گروه هر درس شرکت می کنند. و دبیر مربوطه به عنوان مدیر گروه طبق برنامه در روز و ساعت مشخص(که در اختیار شما قرار می گیرد)وارد کلاس می شود و در زمان تعیبن شده آموزش همون درس را بعد از حضور و غیاب شروع می کند و یا مطالب رو بارگذاری می نمایدتا در فرصت مناسب خود استفاده نمایید. نرم افزار شاد را  اگر تاکنون نصب نکردید از لینک http://Shaddl.medu.ir نصب نمایید.
پس لطفا وارد کلاس های ایجاد شده خود شوید و تا اطلاع بعدی و تشکیل کامل کلاس درس ها از نوشتن پیام در گروه های شاد خودداری بفرمایید.
توضیحات کامل و به روز در مورد شاد را از کانال آی گپ دبیرستان komeilsch@ دنبال نمایید. مطالب درسی همچنان در کانال هر کلاس در آی گپ گذاشته می شود.
از مساعدت و صبر و حوصله شما سپاسگزاریم.
لطفا در شاد نام و نام خانوادگی واقعی را بنویسید و عکس پروفایل حتما عکس خود دانش آموز باشد.
تندرست، شاد و موفق باشید.
پنجشنبه 99.2.4

ثبت اطلاعات
با سلام و احترام
ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه عزیزان' به اطلاع می رساند دبیرستان جهت تکمیل گزارش خود نیاز به جمع آوری اطلاعات مبتلایان به بیماری کرونا دارد لذا خواهشمند است در صورتی که کارکنان یا دانش آموز ان و یا  اعضای خانواده آنان به این بیماری مبتلا شده اند از طریق زیر اطلاع دهید:
1.سایت دبیرستان(komeil.sch.ir) .پیام به مدیریت دبیرستان ادامه مطلب

آموزش آنلاین
با سلام. به اطلاع می رساند پیرو اقدام وزارت آموزش و پرورش بزودی نرم افزار مدرسه شاد جهت آموزش دانش آموزان راه اندازی می شود.
لذا ضروریست تمام دانش آموزان دبیرستان کمیل پیام رسان آی گپ را نصب نمایند. برای ورود به کانال دبیرستان اینجا کلیک کنید.
موفق باشید.

برای نصب IGAP از طریق لینک های زیر میتوانید اقدام کنید:

شبکه پخش زنده دبیرستان کمیل
کلاس فیزیک آقای شکیبا دبیر محترم دبیرستان کمیل . برای دیدن آموزش آنلاین اینجا کلیک کنید

مطالب آموزشی
10 نکته که باعث میشود خوب و روان صحبت کنید
آیا وقتی قصد دارید چیزی را برای دیگران توضیح دهید، در بیان روان کلمات مشکل دارید و احساس می کنید گفتارتان روان نیست؟ آیا وقتی از شما میخواهند جلوی دیگران صحبت کنید مضطرب و دچار تنش می شوید؟ نگران نباشید راه حل های ساده ای هم وجود دارد که با انجام آن ها میتوانید تا حدی گفتار روانی را برای خود به ارمغان آورید. ادامه مطلب

7 نکته برای سحرخیز شدن!
صبح‌ مخصوص همه ی افراد نیست. حتی متخصصان نیز تائید می‌کنند که بین گنجشک های سحر خیز و جغدهای شب‌زنده‌دار نیز تفاوت‌های ژنتیک وجود دارد.
شناخت بدن کمک می‌کند تا فرد ساعت سرزندگی، ساعات فارغ از استرس، ساعاتی که می‌تواند 3 کیلومتر بدود را بازشناسد، اما واقعیت این است که بسیاری از ما مجبوریم که صبح‌ها زود از خواب برخیزیم و مشغول فعالیت شویم. پس چه باید کرد؟ ادامه مطلب

بچه ها چطور مودب می شوند؟
همه مادر و پدرها در یک آرزو مشترک هستند و آن هم مودب بودن بچه هاست.اما برای با ادب شدن بچه ها چه مقدماتی لازم است و به چه نکته هایی باید دقت داشت؟ شرایط محیطی و رفتاری که منجر به مودب شدن بچه ها می شود چیست؟

شب امتحان و روز امتحان خود را چگونه مدیریت کنیم
چگونه شب امتحان خود را آماده کنیم و چگونه روز امتحان را با موفقیت پشت سر بگذاریم؟
خلاصه درس و مرور آن شب امتحان به شما اعتماد به نفس و اطمینان می دهد و ساختار حافظه شما را مرتب و منظم می کند. ادامه مطلب

مركز جهان كجاست؟

یكی از سوالاتی كه مدتها ذهن اكثر محققان و ستاره‌شناسان را به خود معطوف كرده، شناسایی مركز كهكشان بوده كه می‌توان پاسخ آن را با توجه به انبساط سریع فضا پیدا كرد .

شبکه های اجتماعی

لینک های مهم

تبريك تولد
تولد این عزیزان را تبریک عرض می نماییم :
علیرضا سطوت آینه ده

نورالله اسدیان

امیرحسین قربانعلی

محمدامین کمالی ایگلی
روز تولد : 13 خرداد

امیررضا جعفری
روز تولد : 13 خرداد

محمدرضا عزتی فتاح آباد
روز تولد : 14 خرداد

سینا شاهیجانی
روز تولد : 14 خرداد

لغت نامه

آمار بازدید سایت
ماه جاری
امسال
مجموع

دیوار یارگاری

دیوار یادگاری

از طریق این فرم میتوانید پیام یادگاری بنویسید پیام شما بعد از تایید مدیر سایت منتشر میشود!

برای تکمیل فرم اینجا را کلیک کنید.

یادگاری ها
کاربر ناشناس : سلام به همه